Λακτοβάκιλλοι στο γιαούρτι ? μέθοδος χρώσης ? μονιμοποίηση παρασκευάσματος. Να πραγματοποιηθεί κατά την διδασκαλία του 1ου Κεφαλαίου, στην ενότητα «Μικροοργανισμοί».
Παρατήρηση των κυττάρων ζυμομυκήτων, του τρόπου πολλαπλασιασμού τους και μελέτη των παραγόντων που επιδρούν στην ανάπτυξή τους.
Να πραγματοποιηθεί κατά την διδασκαλία του 1ου Κεφαλαίου, στην ενότητα «Μικροοργανισμοί».
Παρατήρηση πρωτοζώων και του τρόπου κίνησης των. Να πραγματοποιηθεί κατά την διδασκαλία του 1ου Κεφαλαίου, στην ενότητα «Μικροοργανισμοί».
Καλλιέργεια βακτηρίων σε θρεπτικό υλικό άγαρ. Να πραγματοποιηθεί κατά την διδασκαλία του 1ου Κεφαλαίου, στην ενότητα «Μικροοργανισμοί».